Nedtrapning- mest alene.

Dette emne indeholder 7 svar, har 8 stemmer og blev senest opdateret af 2 år, 11 måneder siden.

Forfatter Indlæg
Forfatter Indlæg
maj 12, 2015 at 7:22 pm #2051
aknk

Jeg har kun fortalt få i min omgangskreds at jeg trapper ud, de fleste synes det er rigtig godt at jeg gør det, så jeg kan få giften ud af kroppen og klare mig selv! Lige netop den holdning synes jeg er svær at forholde mig til, og en masse gode (og velmenende) råd om hvordan jeg kan undgå at skulle tage medicin.
Min kæreste forstår ikke rigtig hvad jeg går igennem, og det skal han jo heller ikke- jeg kan spørge ham hvordan han synes det går, han kan se det udefra- så det er jo også en fin støtte.
Min bedste veninde støtter bare, lytter, uden fordomme- hun er den bedste. :-)

maj 18, 2015 at 7:36 pm #2131
inger-hansen

“giften ud af kroppen og klare mig selv”. Det lyder som en et udtryk i samme gruppe som det at kalde noget af medicinen for “lykkepiller”. Som dig har jeg svært ved at klare den holdning, og bliver enormt provokeret af den, og alligevel må jeg tage mig selv i at tænke, at det også er en af grundene til, at jeg gerne vil holde op at tage medicin: at klare mig selv. Men det vel nærmere, at vi kan få brug for at “mærke” os selv? Og så er det godt at have en veninde, der bare lytter, og sikkert også siger til, hvis dine tanker begynder at skride for dig igen.

maj 31, 2015 at 5:57 pm #2411
splint

Personligt kan jeg kun sige at jeg er glad for at være trappet ud efter tre år på antidepressiv. Hvor glad jeg end var for virkningen er jeg nu også nået til et punkt hvor jeg gerne vil og kan selv. Så den der med at klare mig selv syntes jeg egentlig er en positiv holdning. Ikke en jeg selv er stødt særligt meget på, de fleste jeg kender er bare glade for at jeg igen kan være mere med i samtaler mm og ikke virke træt og dopet længere…

juni 3, 2015 at 6:43 am #2481
sanne

Ja, Jeg kan også godt støde på folk, der mener at vide, at jeg nu vil få mine følelser tilbage. Jeg er trappet ud af Valdoxan, men jeg har ikke rigtig haft nogle bivirkninger – udover – tror jeg – hovedpine. ( Det kan godt have andre årsager, at den er forsvundet)
Mine følelser har hele tiden været der, og min årvågenhed også.
Jeg har tidligere fået anden medicin, hvor jeg både fik vægtøgning, og sløvhed ind over, men ikke denne gang med Valdoxan.

juni 16, 2015 at 7:05 am #2621
jeannette76

Min mand er en enorm støtte i hverdagen – han tager alle mine opture og nedture i stiv arm, han er virkelig god! Han forstår ikke altid hvad der sker med mig og min krop – men han prøver i hvert fald at støtte alt det han kan.

Andre som jeg deler dette med siger egentlig bare at det er flot at jeg trapper ud – ingen dumme kommentarer eller noget. De fleste i min omgangskreds har ikke selv erfaring med antidepressiv, så hvis de kom med dumme kommentarer ville jeg bare trække på skuldrene og tænke at de jo ikke ved bedre 😉

september 24, 2015 at 7:55 am #3401
powermuti

Jeg taler ikke rigtig med nogen om min udtrapning. Da jeg ofte føler at lægen siger mere, medicin hvis jeg kommer med mine fysiologiske symptomer. Jeg er følsom, det ved jeg. Jeg ønsker blot at kunne føle ” mig selv”, på godt og ondt. Jeg fortæller det dog til min mand som kender mig, og ved hvad livet har bragt mig. Det er sandsynlig stigmatisering som holder mig fra at dele mine erfaringer.

oktober 18, 2015 at 5:23 pm #3701
line

Test-indlæg for at tjekke datoregistrering.

oktober 27, 2015 at 7:57 am #3751
sp

Jeg tror at det er vigtigt, at vi taler åbent om både medicin, nedtrapning, vores depressioner ansgt osv.. Jeg syens selv, at det er svært at tale om. Jeg har tendens til depression, at jeg har taget medicin, og nu er trappet ud og det ikke bare går derudaf. Jeg er dybest set bange for folks reaktioner. Vil de synes jeg er svag, at jeg er sådan een der ikke kan klare noget, ikke fed at være venner med… Men jeg ved jo godt, at det ikke er sådan og har sat mig for, at tale så åbent om det som muligt, og det er virkelig rart. Jeg skal ikke bruge al den energi på at skjule hvordan jeg har det, tale udenom eller tie om det.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.