Valdoxan – udtrapningssymptomer

Forum Fora Fysiske og psykiske nedtrapningssymptomer Valdoxan – udtrapningssymptomer

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af 3 år, 4 måneder siden.

Forfatter Indlæg
Forfatter Indlæg
maj 9, 2015 at 8:54 pm #1851
sanne

Jeg har valgt at trappe ud af Valdoxan henover vinteren. Jeg har i 6 år fået 50mg/dag, og mangler nu kun den sidste halve pille, så er jeg fri af Antidepressiva – i hvert fald for nu.
Jeg har trappet ned med 1/2 pille ad gangen, og hver gang, dvs de første 14 dage efter at jeg har skåret ned på dosis, har jeg mærket store spændinger omkring mine øjne, og en øget spændings-hovedpine-tendens. Dette er aftaget efterhånden. Desuden er spændingerne omkring øjnene også i aftagende, efter hver nedskæring af dosis, så spændingerne er altså ikke længere så kraftige, når jeg skærer ned. De er der, men de er ikke værre, end at jeg fortsætter nedtrapningen.
Valdoxan kan forårsage hovedpine som bivirkning. Denne hovedpine ligner mere en slags migræne – tror jeg – og jeg mærker tydeligt, at disse hovedpiner er aftagende. Det er jo positivt!

juni 12, 2015 at 3:20 pm #2571
sanne

Nu er jeg helt ude af Valdoxan. Jeg har det godt, og mærker mig selv på en lidt anden måde. Forskellen fra at tage Valdoxan og ikke at tage Valdoxan har måske ikke været så stor for mig, men alligevel kan jeg godt mærke, at min krop reagerer lidt kraftigere på omgivelserne end da jeg tog medicinen.
Fx “koger” jeg en del om morgenen..
Jeg fik Valdoxan pga stress og depression, og jeg tror, at det med at kroppen koger er et stresssymptom. Det har været væk i en periode, men er altså nu vendt tilbage, og jeg tror det kan skyldes, at kroppen stadig har brug for medicinen, men at den jo ikke får den, så derfor reagerer..
Jeg får også nogle sidestik-lignende symptomer forskellige steder i kroppen, som jeg ikke har fået før.
Det tror jeg måske også er en slags stress, som med tiden vil gå væk, når min krop er blevet helt fri og vant til friheden fra medicinen.. Vi får se.. Tror det er ufarligt..
Mvh Sanne.

juni 16, 2015 at 6:37 am #2601
jeannette76

Tillykke med at du er helt ude af medicinen – det er godt gået (Y)
Hvor lang tid har din udtrapning så varet?

De bedste hilsner
Jeannette

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.