Drevet af WordPress

Registrer på dette websted

Når du har registreret dig, vil din anmodning blive sendt til sitens administrator til godkendelse. Du vil derefter få en e-mail med de nødvendige instruktioner.Terms & Conditions

Brugerforummet på BetterOff.me er til for brugerne, og indholdet genereres primært af brugerne.

Alle indlæg på forummet er indsendt af individuelle personer, der handler på eget ansvar. Informationerne afspejler ikke nødvendigvis BetterOff´s holdning. Det forhold, at en bestemt meddelelse er lagt ud på eller overføres ved hjælp af BetterOff´s hjemmeside betyder ikke, at BetterOff har godkendt dette budskab på nogen måde eller verificeret nøjagtigheden, fuldstændigheden eller brugbarheden af meddelelsen.

Vigtigt:

HUSK at du selv og din egen læge/psykiater er ansvarlig for din nedtrapning.

Eventuelle ændringer i din medicin foreslået af fagrådgiverne på chatten skal koordineres med din egen læge. Forslagene kan således på ingen måde erstatte lægelig medicinsk konsultation/rådgivning og behandling hos egen læge. BetterOff påtager sig således ikke noget ansvar for din medicinering.

Forummet er ikke overvåget 24/7.

Alle indlæg på siden bliver gennemgået og flere gange om ugen, og upassende opslag vil blive fjernet.

For at bruge forummet, skal du bekræfte at du ikke indsender indlæg der

Bagvasker eller krænker folks ære eller privatliv.

Er truende, vulgære, pornografiske eller usømmelige.

Er kriminelle handlinger, som giver anledning til civilt søgsmål; Dette gælder også enhver form for kommunikation, som er af kriminel art eller som tilskynder til eller på nogen anden måde overtræder gældende lovgivning.

Er upassende for forummets øvrige brugere.

Ikke overholder andre personers ophavsret, varemærke eller immateriel ophavsret.

Har til hensigt at “spamme”.

Indeholder edb-virus eller andet skadeligt indhold.

Har et kommercielt formål, indeholder opfordringer til at købe eller sælge varer, ydelser, reklamer og annoncer eller på anden måde opfordrer til at give bidrag af økonomisk eller anden art.

Vi opfordrer dig til at indberette til BetterOff, hvis du finder et indlæg, der er stødende eller ikke overholder ovenstående retningslinjer.

En registreringsbekræftelse vil blive sendt til din e-mail.


← Tilbage til BetterOff Forum